Gebouw 1 past als een handschoen

Het formaat van Gebouw 1 is voor veel groepen precies goed. De moderne uitvoering en faciliteiten maken het gebouw ook aantrekkelijk voor bedrijfstrainingen. De interne koppeling met het Voorhuis (V1) geeft Gebouw 1 extra gebruiksmogelijkheden.

Het terras van gebouw A op Meeuwenveen Accommodaties

De terraszijde van Gebouw 1

De grote zaal nodigt uit tot verdieping. Er bevindt zich een duidelijk kruispunt van lei-lijnen. Je ‘zakt’ er. Vanwege de heldere akoestiek krijgt deze zaal steeds de voorkeur van trainers die met klank werken.

De tuinzaal is ingericht als eetruimte en voor ontspanning. Er staat een oude Jøtul houtkachel die je, als hij eenmaal op gang is, ook als open haard kunt stoken.

Faciliteiten

Beneden is overal vloerverwarming. In de grote zaal staat een forse muziekinstallatie en alle denkbare spullen zijn voorhanden. U kunt hem inrichten zoals u het graag wilt. De keuken is praktisch en modern. Door de ligging dringen keukengeluiden niet de werkruimte binnen.

Als docent wordt u verwend met een mooie zit/slaapkamer met bureau, bankje en terras. U heeft een eigen badkamer met een groot ligbad. De kamer is extra geïsoleerd en geschikt voor vertrouwelijke gesprekken.

De overige slaapkamers zijn op de verdieping. Douches en toiletten zijn op de gang, meteen naast de kamerdeur.

Aantallen, afmetingen en oppervlakten

Gebouw 1 heeft 12 kamers met 23 bedden voor 23 personen
Er is een zaal van 80m2 van 7 bij 11,5 meter
Een eetzaal van 50m2 van 6 bij 8,5 meter
Een grootkeuken van 20m2
De begeleiding heeft een eigen zit/slaapkamer + badkamer van 20m2 in totaal
Er kunnen 21 cursisten slapen in 1 éénpersoonskamer en 10 tweepersoonskamers
Er zijn 8 toiletten
En 4 douches
Er is ook een gezamenlijke doucheruimte voor 4 personen
De eigen tuin en terrassen zijn 300m2 groot

Prijzen

De minimum huursom van Gebouw 1 komt overeen met de prijs voor 18 personen. Kijk voor een volledig overzicht bij Tarieven. Prijzen voor alleen zaalverhuur zijn op aanvraag.

Ligging

Via een bruggetje over een smalle beek kom je bij de overdekte entree. De oriëntatie van de zalen is oost-west. De lichtinval schept steeds wisselende sferen. Vanaf 11 uur schijnt de zon op het terras, maar als het teveel wordt biedt een groot zonnescherm uitkomst. Aan de bosrand is een idyllische plek met een vuurschaal. Op de plattegrond van Gebouw 1 (PDF) vindt u handige informatie voor het per kamer indelen van uw groepsleden.

Impressie

  • De zaal van gebouw A op Meeuwenveen Accommodaties
  • Een standaard slaapkamer in het Voorhuis op Meeuwenveen Accommodaties
  • De eet- en relaxzaal van gebouw A op Meeuwenveen Accommodaties