Gebouw 3 ... helemaal je eigen huis

Gebouw 3 heeft een heel eigen karakter. Men ervaart in dit gebouw de meeste privacy en sommige groepen willen alleen maar dit gebouw hebben. Voor de begeleiding is er een gerieflijk appartement met 4 kamers en 2 badkamers. Alle kamers voor de deelnemers hebben een deur naar buiten, naar bos en tuin. De sfeervolle zaal combineert op harmonieuze wijze werk, eten en ontspanning.

De terraszijde van gebouw C op Meeuwenveen Accommodaties

Het door groen omsloten terras en de glazen uitbouw van Gebouw 3

Faciliteiten

De grote zaal heeft meerdere gebruiksmogelijkheden. Er is een dubbele muziekinstallatie. U gebruikt de set die het handigst voor u is. Met prachtige Japanse schuifdeuren, die je in de wand kunt laten verdwijnen, kan de zaal verdeeld worden in een eet- en een werkruimte.

Er is vloerverwarming, een open haard (van hout), een kleine bar en een prachtige serre. De keuken is goed voorzien en ruim. Grote groepen die meerdere gebouwen gebruiken koken hier. De zaal wordt dan helemaal eetzaal.

Alle slaapkamers liggen aan de bosrand. Je stapt `s ochtends zo het natte gras in. Het sanitair ligt centraal tussen de slaapkamers in. Er is ook een badkamer voor minder validen.

Naast het gebouw op een besloten plekje staat een Finse buitensauna. Alleen door u te gebruiken.

Maten en getallen

  • Gebouw 3 is geschikt voor 37 personen
  • Voor de begeleiding is er een appartement met 4 tweepersoons kamer en 2 badkamers.
  • Voor de deelnemers zijn er 9 slaapkamers: 1x éénpersoons, 4x driepersoons en 4 x vierpersoons. Er zijn geen tweepersoons bedden, wel 6 hoogslapers.
  • De garderobe is bij de entree en daar zijn 4 toiletten, 4 douches en er is een open doucheruimte (4p). Er is ook een badkamer voor minder validen.
  • De zaal meet in zijn geheel 140m². Hij kan verdeeld worden in een eetgedeelte van 40m² (4,5×8) en een werkruimte van 100m² (10×10).
  • De keuken is 30m² (5×6) en keukengeluiden kun je in de zaal niet horen.

Aan de zuidkant ligt een beschutte zonneweide met terras en vuurplaats. Bij de eetzaal is een tweede terras met zon vanaf de middag. In de border groeien zeldzame planten die allerlei bijzondere vlindersoorten aantrekken.

Via een gedetailleerde plattegrond (PDF) kunt u een tekening downloaden voor een volledig overzicht.

Prijzen

Bij de prijsvorming gaan wij uit ven een gebruik door minstens 22 personen. Onder Tarieven staat nadere uitleg.

  • De zaal van gebouw C op Meeuwenveen Accommodaties
  • De eetzaal van gebouw C op Meeuwenveen Accommodaties
  • De slaapkamer voor de staf van gebouw C op Meeuwenven Accommodaties
  • Een standaard slaapkamer van gebouw C op Meeuwenveen Accommodaties