Alle andere vragen ...

Is Meeuwenveen rolstoelvriendelijk?

Alleen Gebouw 1 en het Voorhuis niet. Deze accommodaties zijn wel drempelvrij, maar het sanitair is er niet op aangepast. Gebouw 2 wel. Je kon er al drempelvrij naar binnen en er is een ruime badkamer met aangepast sanitair. Ook in Gebouw 3 is inmiddels het sanitair geschikt gemaakt. In deze accommodatie zitten nog wel enkele op- en afstapjes, maar er is een route waarmee je ze omzeilt.

Kan ik een eigen kamer reserveren?

Wend je voor persoonlijke wensen als een eigen kamer tot de organisatie van je cursus of training. Zij heeft op Meeuwenveen een accommodatie gereserveerd en weet wat de mogelijkheden zijn en welke kosten er mogelijk aan verbonden zijn.

Hangt mijn jas nog op Meeuwenveen?

Gevonden voorwerpen, behalve sokken, bewaren we een tijdje. Stuur een mailtje zo gauw je iets mist. Als we het niet hebben gaan we extra zoeken en als we het gevonden hebben bewaren we het tot je het ophaalt of we sturen het op. We rekenen alleen de verzendkosten.

Kan ik mijn auto kwijt op Meeuwenveen?

Ja, dat moet zelfs. De Meeuwenveenweg is eigenlijk te smal om langs te parkeren en officieel mag het niet. Nu is de parkeerplaats uitgebreid met 20 extra plekken. Ter compensatie is er ook weer aangeplant. Het lijkt zelfs mooier geworden.

De parkeerplaats van Meeuwenveen Accomodaties