Wie kookt er?

Elk gebouw heeft een compleet ingerichte en praktische keuken met alles erop en eraan. De groep kan zelf koken en een eigen kok meebrengen kan ook. Voor veel groepen is het een randvoorwaarde om ook volledige autonomie te hebben over de maaltijdvoorziening. Op Meeuwenveen kan dat allemaal.

Maar het eten laten verzorgen kan ook. Dan regelen wij het contact met enkele voortreffelijke koks van bewezen kwaliteit. U kiest de meest geschikte uit en maakt vervolgens met hem of haar alle afspraken, ook over de prijs. Verder op deze pagina staan enkele namen van lokale chefs.

Ik heb een dieet

Het is voor een kok belangrijk om te weten of je een voorkeursdieet hebt of dat je allergisch of intolerant bent voor sommige voedingsmiddelen. Geef het tijdig door aan je organisatie en het wordt geregeld. Soms wordt een meerprijs gevraagd.

Voor de boodschappen is er Albert Heijn in Havelte (2km) en Ekoplaza in Meppel (12km). Bij voldoende volume wordt er ook bezorgd.

Buiten de deur eten kan natuurlijk ook. In Havelte zijn verscheidene restaurants. Desgewenst worden de maaltijden aan huis gebracht.

Meeuwenveen Accommodaties Gebouw A

Alle keukens hebben professionele apparatuur om uitgebreid en lekker te koken