Een week, weekend of alleen volgende week donderdag reserveren?

Heeft u belangstelling om ruimte te reserveren op Meeuwenveen, neem dan contact op met Alwin van Dijk via telefoonnummer 0521-341289 of stuur hem een e-mail.

Beschikbaarheid

Zelfs zonder reclame is er veel vraag naar een plek op Meeuwenveen. Er zijn groepen die jaren van te voren hun ruimte reserveren. Wij vragen niet alleen naar data en aantallen, maar ook naar de aard van het werk en of er specifieke wensen en behoeften zijn. Zo kiezen we samen de accommodatie die de beste mogelijkheden biedt en stemmen we het serviceniveau af. Het kan enorm helpen om contact op te nemen wanneer de data nog niet definitief vaststaan.

Buitenkansjes

Buitenkansjes zijn de weekenden die eerst besproken waren maar toch weer beschikbaar zijn gekomen. Hier vindt u de buitenkansjes.

Bezichtiging

Graag maak ik een afspraak voor bezichtiging. Het zal vanwege de bezetting veelal door de week zijn.

Optie

Een optie geldt voor twee weken. Zo is er tijd om tot een definitief besluit te komen en om bijvoorbeeld met collega’s te overleggen. Zonder tegenbericht vervalt na deze termijn de optie en mag de accommodatie aan een ander vergeven worden. U krijgt daarvan een herinnering en mocht het nodig zijn, kunnen we de optietermijn verlengen.

Reserveren

Als u besluit om te reserveren wordt een huurovereenkomst opgemaakt met daarin onze afspraken. Op deze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Ook bevat de huurovereenkomst de annuleringsregeling. De huurovereenkomst gaat vergezeld van een nota van aanbetaling. Op alle prijzen is het verlaagde (9%) BTW tarief van toepassing.

Dagverhuur

Losse dagen worden alleen op de korte termijn geboekt, omdat het ruimte bieden aan meerdaagse cursussen ons eigenlijke werk is. De tarieven zijn op aanvraag.