Een week, weekend of alleen een keer een dag...

Neem voor informatie over beschikbaarheid contact op met Alwin van Dijk.

Alwin overlegt met u over de mogelijkheden en probeert een indruk te krijgen wat voor u belangrijk is. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Dit is één van de redenen waarom onze beschikbaarheidsagenda niet op de website staat.
Omdat de agenda snel vol raakt is het advies om ruim van te voren contact op te nemen, liefst wanneer u nog enigszins flexibel kunt zijn met de datums. Meeuwenveen is gespecialiseerd in het faciliteren van ruimte voor meerdaagse trainingen en seminars. Als u losse dagen, avonden e.d. wilt reserveren, dan kan dat alleen als het past binnen deze werkwijze.

Bezichtiging

Graag maken wij een afspraak voor bezichtiging. Het zal vanwege de bezetting veelal door de week zijn.

Bedenktijd

Als u niet meteen kunt beslissen, bieden wij 2 weken bedenktijd. Wij houden uw plek voor u vast (optie). Zo nodig mag dat ook nog worden verlengd.

Reserveren

Als u reserveert ontvangt u een huurovereenkomst. Daarin staan onze afspraken waaronder de annuleringsregeling. De huurovereenkomst wordt vergezeld van een aanbetalingsfactuur. Met het voldoen van deze factuur wordt de reservering definitief en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Buitenkansjes

Soms gaat een weekend niet door. Dat is pech, maar het kan ook een meevaller zijn. Deze weekends heten “buitenkansjes”. In dit artikel “Zijn er nog weekenden vrij?“ staan ze overzichtelijk op een rijtje. Let wel: het gaat hier alleen om weekends. Vrije ruimte doordeweeks staat er los van.