Wie is Kees Middelweerd?

Kees Middelweerd is sinds 1993 directeur van Meeuwenveen en vanaf 2000 ook eigenaar. Hij heeft architectuur gestudeerd in Delft en hij heeft een bedrijf gehad dat natuurvoeding maakte onder de naam Yakso.

Kees Middelweerd

Hij heeft ervaren hoe intens en diepgaand groepswerk kan zijn en is daardoor blijvend geïnspireerd om deze kwaliteit ook voor anderen toegankelijk te maken. Het scheppen van een omgeving waarin dit werk zich optimaal kan ontplooien is de basis van zijn bedrijfsfilosofie.

Jeroen Menger

Samen met Jeroen, sinds 2000 in dienst, geeft hij u de ruimte voor een verblijf dat niet alleen aangenaam is, maar waarin de wonderlijke, confronterende, heilzame en vooral liefdevolle processen van het menselijk contact alle gelegenheid krijgen om ervaren te worden.

Alwin van Dijk

Zijn functie is bedrijfsleider. Met zijn komst (mei 2018) beoogt Meeuwenveen de continuïteit van het bedrijf te verzekeren. Hij heeft een bijzondere liefde voor de natuur. Het uitbundige planten- en dierenleven op het landgoed zal bij hem in goede handen zijn.