Gebouw 0 ... klein maar fijn

Op dit moment, voorjaar 2018, wordt Gebouw 0 gerenoveerd. Op de verdieping komen nieuwe slaapkamers, douches en toiletten. Je kunt er met 12 personen verblijven. Het moet klaar zijn op 20 april. De begane grond wordt in juli aangepakt.

Gebouw 0 was ooit in gebruik als woning. De tijd is er een beetje stil blijven staan, waardoor het kleinschalige en intieme karakter is behouden. Het is een fijn gebouw voor een kleine groep. Voor losse dagen en voor avondcursussen. En het kan net die extra zaal of slaapruimte geven, die je als gebruiker van een ander gebouw erbij zou willen hebben.

Het Voorhuis op Meeuwenveen Accommodaties

Het terras ligt pal op het zuiden

Faciliteiten

De sfeer in de zaal is heel prettig. Door de grote schuifdeuren komt veel licht binnen en is er contact met de omringende natuur. Op de houten vloer ligt een mooi kleed en er zijn heerlijk zittende stoeltjes. Er is een prima muziekinstallatie en daarbij alle benodigdheden die voor groepswerk gebruikelijk zijn.

Direct aan de zaal is een berging waar de hele inventaris inpast, zelfs de eethoek. U kunt de zaal helemaal naar eigen inzicht inrichten en gebruiken. De keuken is splinternieuw, praktisch en ruim genoeg om er met de groep te eten. Op de verdieping zijn vijf slaapkamers. Ze hebben moderne boxspring bedden en één kamer heeft een tweepersoonsbed.

Aantallen, afmetingen en oppervlakten

Gebouw 0 heeft 5 kamers met 10 bedden voor 11 personen
Een zaal van 50m2 van 6 bij 8,5m
Een moderne keuken van 14m2
Er kunnen 11 personen slapen in 4 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer
Er zijn 3 toiletten
En 2 douches
De eigen tuin en terrassen zijn 200m2 groot

Prijzen

De minimum huursom van Gebouw 0 komt overeen met de prijs voor 7 personen. Kijk voor een volledig overzicht bij Tarieven. Prijzen voor alleen zaalgebruik of de huur van extra slaapkamers zijn op aanvraag.

Ligging

De ligging van Gebouw 0 kan bijna niet beter. Op het zuiden met terras en gazons en rondom beschut door bossages. Er is plek voor een tentje, voor een vuurtje en om gezellig buiten te eten. Op de plattegrond van Gebouw 0 (PDF) vindt u de indeling van deze accommodatie en de afmetingen van de vertrekken.

Impressie

  • De zaal in het Voorhuis op Meeuwenveen Accommodaties
  • Slaapkamer in het Voorhuis op Meeuwenveen Accommodaties
  • De keuken van het Voorhuis op Meeuwenveen Accommodaties